Dette er prisar for catering.
Spekematen og koldtbordet vert levert på eigna fat, eller i eingongs-emballasje om de heller ynskjer det .
Dersom de ynskjer andre rettar til koldtbordet; ta kontakt! Her kan me skreddersy koldtbord etter ynskje.
Salgs og leveringsvilkår finn du nederst på sida.
Pris for koldtbord, småmat, smørbrød ol i forbindelse med leige av selskapslokale/møterom finn de under fana «Utleige/Meny-Sundre Gjestestugu".
SPEKEMAT
- SPEKESKINKE
- FENALÅR
- 2 TYPER SPEKEPØLSE
- EGGERØRE
- POTETSALAT
- GRØNN SALAT
- BRØD og SMØR
Pris pr person: 285 kr pr.pers.
Minimum 20 personer ved bestilling.
STANDARD KOLDTBORD:
- KARBONADER M/LAUK (varmast av kunden)
- KYLLINGKLUBBER (varmast av kunden)
- SPEKESKINKE
- ROASTBIFF MED LAUK OG REMULADE
- RØYKELAKS
- EGGERØRE
- GRØNN SALAT
- POTETSALAT
- AIOLI
- FOCACCIA OG SMØR
Pris pr person: 315 kr pr.pers
Minimum 20 personer ved bestilling.
Salg-og leveringsvilkår
Levering:
Me leverer i heile Hallingdal. Om du vil spare deg for utgiftene ved levering, og heller hente sjølv, kan det gjerast avtale om det.
Me heldt tili Sundrevegen 65, Ål – så levering/henting foregår der.
Prisar:
Dei avtalte prisane er dei prisane som står på ordrebekreftinga.
For «spesialrettar» (allergier, vegetar, veganer, oa) der me må bytte ut råvarer med det me nytter til vanleg, kan det kome tillegg i pris.
I tillegg kjem prisen for transport.
Pris på levering:
• Måndag – fredag: kr 20,-pr km
• Laurdag – sundag: kr 25,-pr km
• Andre helligdagar: kr 30,-pr km
Minstepris på levering er kr 200,-
Betaling:
Kontantbetaling ved henting (kontant/kort) eller faktura tilsendt på e-post.
Utstyr:
Maten me leverer kan leverast på glassfat/bolle, stålfat/bolle, bakker, termokassar, m. m (eller eingongsfat/skåler – tillegg i pris) ut i frå det me/de meiner høver best. Dette utstyr må leverast tilbake i rett antall innan 3 dagar.
Endring av ordre:
Viss det skal gjerast endringar på bestilling, må det skje seinast 2 dagar før levering.