Catering – Spekemat, Koldtbord og Fingermat

Dette er prisar for catering.

Våre koldtbord blir levert på eigna fat, eller i eingongs-emballasje om de heller ynskjer det (tillegg i prisen for dette).

Dersom de ynskjer andre rettar til koldtborda; ta kontakt! Her kan me skreddersy koldtbord etter ynskje og pris.

Ynskjer de heimebaka-brød og smør til, kostar det 15kr ekstra pr. person.

Salgs og leveringsvilkår finn du nederst på sida.


Pris for koldtbord, småmat, smørbrød ol i forbindelse med leige av selskapslokale/møterom finn de under fana «Utleige/Meny-Sundre Gjestestugu".
Julekoldtbord (kun kalde rettar):
Ribbe, kalkun, sylte, roastbeef, røykelaks, lefse med rakfisk, potetsalat, waldorfsalat, grønnsalat, eggerøre, raudbeter, lauk, sennep, remulade.
Pris pr person: 275kr
SPEKEMAT
  • SPEKESKINKE
  • FENALÅR
  • 2 TYPER SPEKEPØLSE
  • EGGERØRE
  • POTETSALAT
  • FLATBRØD
  • FRISK SALAT

Pris pr person: 195kr (100gram spekemat pr person)

                             215kr (120gram spekemat pr person)

Minimum 10 personer ved bestilling.

KLASSISK KOLDTBORD (kun kalde rettar):
  • WRAPS MED LAKSEMOUSSÉ
  • RØYKELAKS
  • REKER MED MAJONES
  • KALKUNBRYST
  • SPEKESKINKE
  • ROASTBIFF MED LAUK OG REMULADE
  • EGGERØRE
  • WALDORFSALAT
  • POTETSALAT
  • GRØNN SALAT

Pris pr person: 225kr

Minimum 10 personer ved bestilling.

STANDARD KOLDTBORD:
  • WRAPS MED LAKSEMOUSSÉ
  • RØYKELAKS
  • KYLLING-OVERLÅR (varm)
  • NONS-KAKU (varm)
  • SPEKESKINKE
  • ROASTBIFF MED LAUK OG REMULADE
  • EGGERØRE
  • WALDORFSALAT
  • POTETSALAT
  • GRØNN SALAT

Pris pr person: 225kr

Minimum 10 personer ved bestilling.

KOLDTBORD FOR DEN SOM YNSKJER LITT MEIR:
  • WRAPS MED LAKSEMOUSSÉ
  • RØYKELAKS
  • KYLLING-OVERLÅR (varm)
  • NONS-KAKU (varm)
  • SPEKESKINKE
  • ROASTBIFF MED LAUK OG REMULADE
  • EGGERØRE
  • KALKUNBRYST
  • EGG M/REKER
  • WALDORFSALAT
  • POTETSALAT
  • GRØNN SALAT

Pris pr person: 265kr  

Minimum 10 personer ved bestilling.  

KOLDTBORD FOR DEN SOM YNSKJER ALT:
  • WRAPS MED LAKSEMOUSSÉ
  • RØYKELAKS
  • KYLLING-OVERLÅR (varm)
  • NONS-KAKU (varm)
  • SPEKESKINKE
  • ROASTBIFF MED LAUK OG REMULADE
  • EGGERØRE
  • KALKUNBRYST
  • EGG M/KAVIAR
  • KABARET
  • REKER
  • WALDORFSALAT
  • POTETSALAT
  • GRØNN SALAT

Pris pr person: 315kr

Minimum 10 personer ved bestilling.

FINGERMAT

STANDARD (kun kalde retter)

  • LEFSE MED RØYKELAKS OG KREMOST
  • ASPARGES MED SPEKESKINKE
  • GRESK KYLLINGSALAT
  • MINI CLUB-SANDWICH
  • SPELTKJEKS MED HALLINGOST
  • FOCACCIA
  • AIOLI
  • KONFEKTKAKE

Pris pr person: 210kr

Minimum 15 personer ved bestilling.

FINGERMAT

LITT MEIR (kalde og varme retter)

  • LEFSE MED RØYKELAKS OG KREMOST
  • ASPARGES MED SPEKESKINKE
  • GRESK KYLLINGSALAT
  • MINI CLUB-SANDWICH
  • SPELTKJEKS MED HALLINGOST
  • HEITE KYLLINGVINGER(varm)
  • LAMMESPYD(varm)
  • FOCACCIA
  • AIOLI
  • KONFEKTKAKE

Pris pr person: 260kr

Minimum 15 personer ved bestilling.

Salg-og leveringsvilkår

Levering:

Me leverer i heile Hallingdal. Om du vil spare deg for utgiftene ved levering, og heller hente sjølv, kan det gjerast avtale om det.

Me heldt til på Sundre Gjestestugu, Ål – så levering/henting foregår der.

Prisar:

Dei avtalte prisane er dei prisane som står på ordrebekreftinga.

I tillegg kjem prisen for transport.

Pris på levering:
• Måndag – fredag: kr 15,-pr km
• Laurdag – sundag: kr 20,-pr km
• Andre helligdagar: kr 25,-pr km

Minstepris på levering er kr 150,-

Betaling:
Kontantbetaling ved henting (kontant/kort) eller faktura tilsendt på e-post.

Utstyr:
Maten me leverer kan leverast på glassfat/bolle, stålfat/bolle, bakker, termokassar, m. m (eller eingongsfat/skåler) ut i frå det me meiner høver best. Dette utstyr må leverast tilbake i rett antall innan 3 dagar.

Endring av ordre:
Viss det skal gjerast endringar på bestilling, må det skje seinast 2 dagar før levering.